uFeel.me
Луди от любов
Автор: AVENTYRA,  22 януари 2010 г. в 11:00 ч.
прочити: 323
Сред  пясък и вълни
луди от любов
сърцата полетяха,
твоето към мен
и моето към теб,
срещнаха се и в едно се сляха.
Там на този чуден бряг
под звездите и луната,
пред морската безкрайност
сляха се телата.
Луди от любов
сърцата ни туптяха,
устните нежни думи си шептяха,
ръцете трескаво се търсеха в нощта
за да оставят пареща следа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me