uFeel.me
Луда
Автор: diqnadoneva,  9 септември 2009 г. в 17:07 ч.
прочити: 309
Отново бях в бяло,
но не само аз...
бяла бе и стаята.
Ръцете ми завързаха -
исках да се нараня.
Главата си исках
да блъсна,
но не можех...
Стените бяха меки!
Ти ли ме прати там
или аз самата?
Подлуди ме...
На всеки ъгъл -
твоя образ виждах.
Целувах всеки втори мъж,
мислейки, че си ти.
Подлуди ме...
И сега съм сама и луда,
там - където ме прати ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me