uFeel.me
Луда заблуда...
Автор: l.hiena,  20 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 374

Да се лиша от теб?!О,лудост!!!

Не искам да помислям даже!

Направил си със мене чудо

и то неопетнен те пази.

                              Изля се толкова гълчава,

                              крещяха хората "Пази се!".

                              Но аз за хулите забравих

                              и пак поканих те-"Върни се!".

И ти се върна!И прокуди

сянката на гнет суров.

Но пак усмихваш се на Други

и пак ме лъжеш...СЪС ЛЮБОВ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me