uFeel.me
Луда луна
Автор: IARA,  14 юли 2012 г. в 10:44 ч.
прочити: 137
Пристъпвайки тихо, нощта ме обгръща,
завива ме с плаща си леден,
в съня безпощадно към тебе ме връща
- не пита, дали е студено.

И всичко започва пак, отначало
луда луна безпардонно ни гледа,
страст и любов се борят отчаяно
и накрая - няма победа.

Безпътното утре напира да влезе
заблудената нощ си отива без време,
аз отварям от болка очи уморени,
а тебе те няма вече до мене...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me