uFeel.me
Love story
Автор: maystormanol,  23 февруари 2009 г. в 20:12 ч.
прочити: 245

Обикновената история

с любов между мъж и момиче.

Момиче с името Виктория

и мъж, забравил да обича.

 

Почти баналната история,

разказана на две-три страници.

За нея – с името Виктория,

явила се от нейде странница.

 

За него – мъж узрял, разумен,

но който късно би спирачката.

Не бе аскет, не бе игумен

и взе, че влюби се в хлапачката.

 

Една обречена история.

Това бе на съдбата волята.

На нея, с името Виктория

така бе отредила ролята.

 

На него – мъж уж на години

така отвори нова рана.

Дали тя с времето премина

или в сърцето му остана.

 

Една забравена история

с любов между мъж и момиче.

Момиче с името Виктория

и мъж, успял пак да обича.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me