uFeel.me
Лодка без платна
Автор: rynsuid,  1 декември 2009 г. в 10:33 ч.
прочити: 523
В безименно море се носи
самотна лодка без платна,
вълните морски я провождат
в дълбините мрачни на нощта,
а звездица ярка, светла
показва пътя към брега.

Скита се тя дни и нощи
в туй безименно море,
веслата счупени са още
но лодката не ще се спре.
Тя движена е от сърцето,
любовта е нейното платно.

Там далеч във хоризонта
мъглеят скалисти брегове.
На скалите ти ме чакаш
стаила дъх с разплакано лице.

Аз идвам мила моя,
и няма буря, която да ме спре.
Шумят вълните на прибоя
трепва влюбено сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me