uFeel.me
Листопадно
Автор: Malita,  11 декември 2008 г. в 09:50 ч.
прочити: 382
Навън вали, вали навън
дъждът танцува по стъклата
и улиците, в есенна прегръдка,
безмълвно са притихнали в очакване.
Навън вали, вали навън -
дърветата люлеят клони тъжно,
останали сиротни в голотата си.
Навън вали, вали навън,
в душата ми е листопадно,
и сгушени в очите ми са капчиците дъжд,
прокрадвайки се по ресниците ми плахо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me