uFeel.me
Липсвате ми!
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  16 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 542
Дори и Бери да е сега с мен,
ти вечно ще живееш в част от мен.
Всеки ден си мисля за теб,
седя в моята стая и гледам твоя портрет.
Не знам защо Бог те взе от мен,
но споменът за теб ще остане вечно в мен.
Обичам те, обичам те, не го и крих,
надявам се и татко да е с теб и да е щастлив.
Щастливи да сте вие двама,
но помнете, че ние страдаме с мама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me