uFeel.me
Липсваш ми
Автор: nickito,  4 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 567
Липсва ми гласът ти ведър
Липсва ми и усмивката чаровна
Липсва ми духът ти бодър
Липсва ми и чувството, че си виновна

Липсваш ми когато лягам си сам
ЛИпсваш ми когато плача със глас
Липсваш ми и знам че си някъде там
ЛИпсваш ми но дали ти липсвам и аз

Липсваш ми всеки слънчев ден
Липсваш ми и когато завали
Липсваш ми дори когато си до мен
Липсваш ми но на друг сърцето си подари

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me