uFeel.me
Липсваш ми
Автор: Bella_donna,  4 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 707
Лежа сама в леглото си студено
и мислите ми все към тебе тичат.
Мисля си за миговете,
когато близко си до мен.

Когато с прегръдките си нежни ме обгръщаш.
Липсваш ми в нощите самотни и дните безконечни.
За целувките ти аз мечтая, за обичта ти, за погледа ти пълен с нежност и любов.

Мечтая приказка безкрай да е нашата връзка,
а твоята Шехерезада да съм аз.

Липсваш ми...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me