uFeel.me
Липсваш ми
Автор: nina_89,  20 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 676
Липсваш ми!
Дълбоко в моята душа
копнея да съм с теб сега,
да погаля с поглед
прекрасните очи,
да слеем влюбените си искрящи души.

Липсваш ми!
Лежа сама, потънала в тъга,
очите уморени мечтаят за съня,спомени отминали
оживяват във нощта,
пак съм аз щастлива,че съм с теб под дъжда.

Липсваш ми!
Мисълта с теб лети,
сърцето те пази,
споменът боли,
душата те зове.
Любовта не ще умре!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me