uFeel.me
Липсваш ми...
Автор: tanq_mezeva,  28 април 2011 г. в 11:03 ч.
прочити: 1807
Липсваш ми...
когато си далече.
Когато телефонът пак мълчи.
Когато ме обгръща смугла вечер...
и... огънят  в очите забумти.
Избухват пламъците. Зарево.
Пращят в тях съчките смолисти.
Стихията завихрят във кълбо,
бушуват непокорните ми мисли.
Изгарят  тежки спомени. Пламтят.
Отронват се сълзи разлистени.
В сърцето като капчици искрят
мигове...  от времето пречистени.
Събирам ги за утре. Да трептят
живително, чрез тях да оцелея.
В душата  ми цветя да разцъфтят,
и пролетното слънце  да запее.
Липсваш ми...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me