uFeel.me
Липсваш ми ужасно
Автор: az20sam,  10 юли 2011 г. в 09:31 ч.
прочити: 159

Липсваш ми ужасно, любими,

 

сама стоя във тъмнината.

 

Текат горещи сълзи,

 

долавям на парфюма ти аромата.

 

 

 

Не бих го сбъркала с никой друг,

 

само ти така ухаеш.

 

Имам чувството, че си тук

 

и на криеница с мен играеш.

 

 

 

Липсваш ми ужасно, мили,

 

вярвам, че и на теб ти липсвам аз.

 

Обичам те, прости ми,

 

че да те забравя не успях.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me