uFeel.me
Липсваш ми !
Автор: teditoOo,  12 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 711

Липсваш ми,когато се събудя,

и видя че отново съм сама!

Липсваш ми,пак щом усетя,

че за тебе продължавам да горя!

 

Липсваш ми когато съм самотна-

да ме сгрееш с твойта топлина,

да видиш как за тебе гасна...

и да се събудя пак жена...!

 

Липсваш ми, и пак те няма,

липсваш ми и зная-ще сгреша,

ако ти кажа само-

"за тебе съм готова да умра"!

 

И отново твойто име аз изричам-

най-хубавото име на света,

защото аз не спрях да те обичам-

Липсваш ми.....и ще те чакам

докато умра!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me