uFeel.me
Летене
Автор: OkovanaNejnost,  24 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 348
Като птица политам във въздуха,
хората приличат на малки стъкла-
блестят с различни нюанси
и изпълват душата със радост...

Като птица се издигнах във въздуха
преди да се забиеш в мен-
като цветна измамна дъга
и да разкъсаш сърцето ми...

...със режещата си любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me