uFeel.me
Летен танц
Автор: Geia,  23 декември 2012 г. в 18:11 ч.
прочити: 338

Докосна ме с милувка бризът,

с косите ми немирни заигра.

С ръцете ти обгърна ме задъхан

и в летен танц ме завъртя.

Запя морето с шепота на морските вълни,

За стъпки влюбени, за лунната пътека,

за тайнствени звезди...

Въртяха се със нас дървета,

Въртяха се скали.

Отново те намерих,отново аз и ти.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me