uFeel.me
Лесната плячка на смъртта
Автор: qka_no_opasna,  16 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 284
Злокобната мъгла сега се спуска,
чакаща в мрака заедно със смъртта,
те ще отнемат,те ще се спускат,
заедно ще убиват в нощта!
Като гостeнки те ще идват,
ще сграбчат топлата душа,
ще те проснат на пода и ще си отидат,
то това за тях е игра!
Спасение и за тебе няма,
обречен си на гибел тази нощ,
не крий се ,не можеш да избягаш,
над теб влияе вече силна мощ!
В прегръдките й ще се спуснеш,
ще гасне последна искра,
че живота отива си вече
и бяга от теб радостта!
Със стона на жалка усмивка,
ще те прегърне и тя,
и букет от черни рози,
ще сложи в твоята ръка!
Няма да чака и поздрав,
ще вземе това за което е дошла,
и ще тръгнеш ти с нея,
като гостeнин ще си заминеш от дома.
А тялото ти простнaто на пода,
с алена кръвчица на уста,
ще изстива в тишината
с букета черни рози в ръка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me