uFeel.me
Лени
Автор: bat^goiko,  4 февруари 2009 г. в 00:04 ч.
прочити: 276

Лени, колко бързо мина вечерта,

с теб и неземната ти красота,

всичко бе миг от вечността,

но миг на щастие и любов споделена,

миг на сладост, приказка една.

Лени благодаря, че си с мен,

Лени, обичам те, целувам те за всичко това.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me