uFeel.me
Лекува ли се любовта
Автор: marlene,  15 август 2010 г. в 17:13 ч.
прочити: 337
Ти чужд ли си или от теб съм вече излекувана?
Омръзна ми да тананикам стария рефрен
и да потъвам във зеления ти поглед залудо.
Омръзнаха ми мислите греховни
и всички нежни петъчни разпятия,
омръзна ми да бъдеш уморен
и с всеки дъх да късам от душата си.
Омръзна ми да бъда на парчета и като
скрин прашасал само стари спомени да дишам,
омръзна ми да пия сутрин със кафето
сълзи солени, глупави въздишки.
Омръзна ми от теб да се лекувам!
Ела отново някой път -
ще ти предпиша хапче срещу дълго боледуване.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me