uFeel.me
Леко, прозаично.
Автор: arwen,  11 октомври 2009 г. в 23:28 ч.
прочити: 380
Неделя вечер.

Тишина.

Докосване с ръка.

Сънувам или не...

Музика, небе.

С мисълта за тебе.

Искрят очи.

Мечти, мечти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me