uFeel.me
Лека нощ
Автор: pavli,  28 ноември 2009 г. в 14:04 ч.
прочити: 2456

Винаги ти казвам лека нощ,
колкото и далече да си… 
В мечтите, в сънищата…
Искам да ти кажа отблизо…
лека нощ… да протегна ръка
към ръката, която ме повежда…
към рукнали вълшебства…
на недоизказани думи…
на разпилени коси…
на пламтящи очи…
И да не се побирам в устните…
които знаят как атомът разпада се…
на мънички парченца красота…
посята сякаш от възкръсване…

                                      © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me