uFeel.me
Лек
Автор: joysis,  23 април 2012 г. в 13:26 ч.
прочити: 184

Горим със тебе тихи, нараними...

А времето е спряло помежду ни.

Накарай ме да дишам! Говори ми!

Сбъдни за мене всички свои думи.

 

И както Бог облича полската трева,

дари ме с дреха от любов и нежност.

Вземи деня ми светъл и нощта,

вълнувай ме с иглички таралежени.

 

Сега съм тук! Прашеца твой събирам,

за да го превърна в златен, дъхав мед.-

Пчелица тънкокрила и ефирна,

открила чудото за своя лек.

 

Сега съм с теб! И облаци въздишат

у мене, насълзени от дъха ти...

С венец от разцъфтели, бели вишни

пристигнах и стоя на пътя ти.

 

Радостина Драгоева

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me