uFeel.me
Лед
Автор: lovely_aseto,  27 януари 2009 г. в 21:19 ч.
прочити: 251

Aз винаги ще те обичам,
но нямам избор в този ден.
Макар че днес на друг се вричам -
единствен ти ще си за мен.

Ще ходим с него под ръка
и роклята ми бяла ще блести.
Сърцето ми, изпълнено с тъга,
от болка ще се къса, ще крещи.

В очите аз ще го погледна
в най- тъжния за мен момент.
Една сълза ще падне, но последна -
сърцето ми ще бъде вече лед!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me