uFeel.me
Лебедов пирует
Автор: yossifova,  31 януари 2009 г. в 01:04 ч.
прочити: 161

Обърнах ти мислите

до неузнаваемост

(стресната)

и сега са

впрягове.

И с юздите

на страстите

си обяздил

живота си.

Галопирам

в очите ти

с небеса

от стихове.

Полудял си

от вихъра

на снегопадите ми

(топлите).

Идвам винаги

в твоите сънища

нося ти вятъра,

дъжд от смях

ти изливам,

твоят остров съм.

А край мен

океанът твой

ми измива

тъгата.

Лебедов пирует

съм в сърцето ти,

а ти си езерото,

във което съм кацнала

в края на твоето лято.

Орехова сянка си

(тежка),

а аз съм

всеопрощаваща

Задушница.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me