uFeel.me
Лъжовен стих
Автор: Shanka,  24 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 495

Когато няма обич, трябва да излъжа
дори листчето беличко пред мен,
че има страст и порив, песен,
а всъщност е тъй празен моя ден.

Не бягат из очите пеперуди,
а само бяла мъничка тъга.
И никой със целувка не ме буди.
Така си лягам - пак сама.

Вървя без цел по тротоара,
сама, в града ни тих.
И просто тъй, и сякаш от мечтите
родих един лъжовен стих

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me