uFeel.me
Лъжлива любов
Автор: MaMyHKa,  21 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 603
Кажи ми нещо мило
обичай ме както преди.
Не,не ми казваай,че е било
От времето си ми отдели.

До тук ли бяха думите красиви,
ласките ти мили и тъй нежни?
Действия ти са така фалшиви,
а безбройните лъжи-неизбежни.

Дадох ти всичко мое,
дадох ти сърчицето си дори,
а ти помисли го за лично твое
и не усети как милото за теб гори...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me