uFeel.me
Лъжа
Автор: ralsica,  2 февруари 2009 г. в 22:01 ч.
прочити: 232

Лъжех, когато си отивах.
Лъжех, когато пак се връщах.
Лъжех, когато обидите преглъщах.
Лъжех, когато сълзите изливах.

Лъжех, колко съм щастлива.
Лъжех, на обещания свадлива.
Лъжех, носейки болката резлива.
Лъжех, отвътре мъртва, наяве жива.

Лъжех, че ме обичаш.
Лъжех, че не те обичам.
Щом любовта си на лъжа обричаш,
защо аз края й отричам?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me