uFeel.me
Лъжа
Автор: nina_89,  21 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 445
(на Дамян)
Сега е моят ред да съм жестока,
безпощадна и немилостива.
Сега е твоят ред да чувстваш болка,
да страдаш да търпиш обида.
Вече късно е за нас-времето лети с мечтите,
всичко свърши с леден глас,
както почнаха лъжите.
Ти ме лъга аз мълчах,
знаех всичко и потайно криех болката и те търпях,
за да обичам макар и нехайно.
Нараняваха ме твоите очи,
говорещи без думи;в тях няма парещи сълзи,
те пълни са единствено с лъжи.
Надявах се,че ще се промениш
и дълго лутах се безбрежно,
но няма ти да ме ощастливиш,
краят дойде безметежно.
Преди да почни-всичко свърши,
другите ни разделиха.
Исках да се промениш,
лъжите ти ме изпепелиха.
Сега е моят ред да съм жестока,
всичко лошо да забравя;
сега е твоят ред да чувстваш болка,
спомени отминали искам да притая!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me