uFeel.me
Лава
Автор: Laska,  3 юни 2011 г. в 21:00 ч.
прочити: 460


Помисля ли те,
думите
като птици отлитат -
ставам безмълвна
и чиста като роса,
но изпълнена с лава,
на която е нужен поглед
или вятърков полъх,
за да лумне
в стихиен пожар.





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me