uFeel.me
Лале
Автор: gishata,  12 април 2012 г. в 12:20 ч.
прочити: 187

движещи линии в нощта парят
секси танци на пода чертаят
червени коси разрушиха моя свят
скъсани рими от самота вият

червени устни рисуват в тъмната стая
и в миг вятъра изкрещя
вазата се счупи - водата се разля
и лалето полетя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me