uFeel.me
Лъгани
Автор: Teo,  19 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 369
Колко сълзи съм изплакал,
колко мъка съм видял,
цял живот съм чакал
и за щастие съм мечтал.

Вярвай, знам какво е,
цял живот да плачеш и страдаш,
знам колко зло е
винаги духом да падаш.

Много пъти бил съм нараняван,
винаги от любимите изоставян.
Винаги сърцето съм дарявал,
а само болка съм получавал...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me