uFeel.me
Лъч Надежда
Автор: escocer,  31 март 2009 г. в 08:11 ч.
прочити: 274
Ето я... ето я и светлината... толкова чакана от мен.
Светлина, която е породена от многобройните ми близки хора....
Благодаря ви приятели, че бяхте до мен в най-тежките ми моменти... но и не само тогава а и винаги... благодаря че ви има...
Благодаря и на вас родители, че изтърпяхте хилядите ми настроения... Благодаря и на теб любов че ме посети най сетне...
Разкъса окови те ми и ме освободи... сега съм свободен и нищо не може да ме спре.
Разбули мрака около сърцето ми... доведе лъчът, който разтопи леда в мен.
Сега усмивката ми не е лъжовна а истинска, мислите ми са по-бистри от всякога... мисли свързани изцяло със теб любов...
От това имах нужда някой да ме опознае... някой да ме разбере... да ме пожелае...
За всеки по отделно ще има място във сърцето ми голямо... място освободено от прогонването на тъмнината и чернилката...
И всичко това... всичко го дължа на вас.... Обичам ви...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me