uFeel.me
Лабиринт
Автор: galaxi_1961,  2 февруари 2013 г. в 13:21 ч.
прочити: 222
Тъжен лабиринт без ясен изход
с потайни ниши и капани,
заложени нелепо от самата мен на вход.

В ъглите му искра надежда търси плахото ми его.
Като Темида, в размисъл претеглям суетата
баланс на чувствата и вето,
дилемата - компромис ли е любовта ...

Понякога е нужно да забравя,че съм дама
смирение заменям със борба
греша,проклинам,падам,
но обичам този свят за двама,
а часовникът без жалост въпросително отмерва
- избери сама....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me