uFeel.me
ЛЮБОВТА...
Автор: toni_bliznaci,  1 април 2012 г. в 19:43 ч.
прочити: 480
ЛЮБОВТА Е КАТО ЦВЕТЕ,
НО ПИТАМ СЕ?
КОГА ЛИ ЩЕ РАЗТВОРИ ТЯ ЗА МЕНЕ
СВОЯ НЕЖЕН ЦВЯТ?
КОГА ЛИ ЩЕ РАЗПРЪСНЕ
ОМАЙНИЯ СИ АРОМАТ,
КОЙТО ДА МЕ ПРИЛАСКАЕ В СВОЯ ПЛЕН,
ПЛЕН ЛЮБОВЕН...


ЛЮБОВТА Е КАТО СЛЪНЦЕ
ТОПЛИ СЪС СВОИТЕ ЛЪЧИ.
КАК ИСКА МИ СЕ ВСЯКО КЪТЧЕ
НА ДУШАТА И СЪРЦЕТО МИ ДА ОЗАРИ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me