uFeel.me
ЛЮБОВТА ТИ МЛАДА
Автор: idan,  29 януари 2009 г. в 22:08 ч.
прочити: 227

 

ДО БЕЗКРАЯ...
ЛЮБИМА!
ДО ВИНАГИ... ДА
ТАКА Я ЖЕЛАЯ,
У МЕНЕ КИПИ - КАТ ЛАВИНА
ЛЮБОВТА ТИ МЛАДА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me