uFeel.me
ЛЮБОВТА СЕГА И ЗАВИНАГИ
Автор: Pobeditel,  29 март 2011 г. в 17:35 ч.
прочити: 456
Те нямат твоето излъчване,
нито твоята прекрасна душа
и не могат да ме развълнуват.
Съдбата ми дарява щастието
само с теб да усещам пролетта
и как животът тържествува.
Те нямат твоята топла усмивка,
нито твоите единствени ръце,
нито твоите нежни добри очи.
Истината пред която се прекланям
и пазя неизменно в своето сърце
е любовта сега и завинаги.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me