uFeel.me
ЛЮБОВТА НЕ Е ОТ ВЧЕРА
Автор: jina97,  14 февруари 2012 г. в 09:53 ч.
прочити: 260
Любовта не е от вчера,
а още не сме се научили как да обичаме. 

****
Вместо това един към други тичаме,
прегръдки, целувки и... уж се обичаме,
а после всичко се изпарява,
изчезва
и ние душите продаваме,
заради егоизма си,
нва когото сме верни,
заради себелюбието -
понякога безмерно...
Това не е любов,
а губене на време
в опити да се докажем,
като с любовта лицемерно се мажем.
Тя - любовта е многоизмерна,
многолика
и нежна е като трепетлика,
всепрощаваща,
себеотдаваща, но не за миг от вечността,
а за хиляди животи
от човешката съдба.

Галина Петрова
14.02.2012 г.,  00.07 ч.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me