uFeel.me
ЛЮБОВТА Е САМО ЧУВСТВО
Автор: jjb92,  16 юли 2011 г. в 17:15 ч.
прочити: 395
Целувка, ръкостискане и сбогом
-\"Беше ми приятно да сме двама!\"
Да бъда тъжна- тук не мога,
ще се наплача щом го няма.

Тръгвам с гордо вдигната глава,
съвсем сама по труден път,
а мислите ми с него са сега,
колко ли жени така вървят...

Нямам право да показвам слабостта,
да си силна днеска е изкуство,
ще се залъгвам дълго с мисълта,
че любовта е само чувство.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me