uFeel.me
ЛЮБОВ
Автор: liviq-Zdravka,  31 януари 2009 г. в 11:21 ч.
прочити: 240

Разцъфнал в синевата облак.

Смисъл. Единение. Стремеж.

Огън, кипнал... и очите.

Вдъхновение. Гореща страст.

 

Отвързан сладострастен ритъм.

Трепет. Нежност. Звънък стих.

Небе. Посока. Птици.

Безкрай и непонятен вик.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me