uFeel.me
ЛЮБОВ...
Автор: eva1igrata,  30 октомври 2008 г. в 13:27 ч.
прочити: 537
Сърцето ми е пак във плен
и сънувам те с отворени очи,
искам в моя свят да бъдеш с мен,
влез... не се страхувай
и не ме мъчи...

Знам, че таз любов е забранена,
знае го и моето сърце...
но душата ми умира наранена,
докосни я... поне за миг
с ръце...

Мечтите ми са стъклени и хладни,
далече от действителния свят,
но сърцето ми е истинско и жадно,
за любов по-истинска
от нас...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me