uFeel.me
ЛЮБОВ
Автор: murzelanata,  23 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 533
Нещо в мен гори не знам любов ли е кажи!?
Трудно е да бягаш от греха, за това
ела при мене в нощта!Да превърнем
в реалност любовта!Да възкръснат нашите
сърца които отдавна тръпнат за мига!Да се слеят
нашите тела и да бъде ЛЮБОВТА!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me