uFeel.me
ЛЮБОВ
Автор: hadjito,  25 юли 2011 г. в 09:13 ч.
прочити: 177
1.
Любов –
измислицата на мечтателите,
една шега на времето;
палитра на загадъчен художник
със смесени случайно тонове;
изтичаща вода,
през сребърното сито на живота.

2.
Загубих смеха си
и в твоите тъжни очи
радостта ми мълчи.

3.
За погледа ти съм се хванал
в това жестоко, безчовечно време
и твоето сърце е моят корен.

4.
Сега навярно някой друг
с ръка ще ти показва
енигмите на звездните пътеки –
в съзвездията с него ще четете своите съдби.
И с поглед той ще буди в теб копнежите,
ще кара с ласките си тялото ти да танцува,
най-пламенният танц на любовта.

5.
Вали. И тъмни струи скръб плющят
по плочника на тъжния живот.
Дъждът вали.
И в мен отрова сякаш той излива
през покрива пробит на любовта
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me