uFeel.me
ЛЮБОВ
Автор: liq,  1 април 2011 г. в 11:55 ч.
прочити: 238
Ти си денят и нощта,

ти си слънцето и луната.

Ти караш сърцето ми да тупти,

дишам, когато дишаш и ти.

Гледам през твоите очи. 

Боли ме щом и теб те боли. 

Ти си въздухът, който вдишвам,

ти си земята под моите нозе.

Росата е твоята милувка,

а слънцето твоята целувка.

Озаряваш тъмнината в моята душа.

Ти си мъката и радостта,

ти си страстта, ти си смъртта.

О, да ти си Любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me