uFeel.me
ЛЮБОВ
Автор: cvetian,  6 март 2011 г. в 00:32 ч.
прочити: 370
Още от първата среща аз те обикнах.
С поглед чаровен плени ме-бе скрита любов.
Минаха много години-все те обичам!
Кътче в сърцето си пазя за тебе, Любов!
Събра ни съдбата прекрасна-аз го мечтаех-
заедно двама щастливи, с попътна звезда.
Ти си до мене, усещам колко желаеш
тази любов да ни води към нова съдба.
Ти ме въздигаш по пътища чудни.
Топлиш ме с твоите ласки-лечебна вода.
Твоята обич ме сгрява. Винаги двама,
нека да бъдем щастливи и стигнем целта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me