uFeel.me
ЛЮБОВ
Автор: YSA,  16 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 542
ИЗГАРЯШ МЕ ЛЮВОВ-И СТРАСТНА И НЕЖНА
НЕКАНЕНА ПРИ МЕН СЕ НАСТАНИ
РАЗХВЪРЛЕНА И ЛЕКО НЕБРЕЖНА
ДУША И ТЯЛО ПОКОРИ

ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-И ЖЕЛАНА И ЧАКАНА
ПРИТАЕНА БЕЗ ДУМИ ГОВОРИШ
КАК ДА СЕ БОРИШ СЪС РАЗУМА
И ДОКОГА СЪС СЪРЦЕТО ДА СПОРИШ

ГРЕШНА ЛЮБОВ-КОПНЕЖ И ИЗМАМА
КАК ИСКАМ ОТ ТЕБ ДА ИЗБЯГАМ
ЧЕ ВИНАТА Е СТРАШНА А НЯМА
ЗА ПОМОЩ РЪЦЕ ДА ПРОТЯГАМ

НЕВЪЗМОЖНА ЛЮБОВ-И СЪН И МИРАЖ
ОТ МЕНЕ ИЗМИСЛЕНА МОЯ НАРИЧАМ ТЕ
ДА ВИКАМ НЯМАМ КУРАЖ
И ТИХИЧКО КАЗВАМ-ОБИЧАМ ТЕ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me