uFeel.me
ЛЮБОВ ОТРЕДЕНА
Автор: aza_9,  25 март 2011 г. в 17:36 ч.
прочити: 355


СЪБУДИХ СЕ В ТЕБЕ...
БЯХ СЛУЧЕНО ЧУДО,
КАКВА ЩАСТЛИВА СЪДБА!

ВРЕМЕТО СПРЯ
И ВТУРНАХ СЕ ЛУДО,
НАПРАВО ПРЕЗ ТВОЙТА ДУША.

ОТКЛЮЧИХ ВЪВ НЕЯ
БЕЗКРАЙНИ ВСЕЛЕНИ,
ИЗПЪЛНЕНИ СЪС СВЕТЛИНА.

ОТКРИХ ТАМ ЗА МЕНЕ
ЛЮБОВ ОТРЕДЕНА...
КОЙ КАЗВА -  НЯМА ЧУДЕСА!? 



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me