uFeel.me
ЛЮБОВ НЕОБЯТНА
Автор: Lilims,  3 февруари 2010 г. в 10:15 ч.
прочити: 534

Нощ -
ухаеща на трепети
и
зов,
сини стихове
мракът любовно шепти...
Ти си моята
нова
вселена,
ти  въздухът си
в
моето нежно
небе...
Очите ти прогониха
сънят ми,
смехът ти като
нежна музика звучи.
На теб
мечтите си продадох,
душата си разголих
колко пъти
и
стихове на теб
аз посветих.
Любов
необятна -
цяла вселена-
дарява ти мойто сърце;
с
разпиляната пеперудена
нежност
дни и нощи
твоето име мълвя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me