uFeel.me
ЛЮБОВ НА КРЪПКИ
Автор: CHAR,  22 септември 2009 г. в 01:27 ч.
прочити: 666






забвението безутешно
с алегорични спомени
отново травми носи
кога от нежността боли
когато не е твоята
и навикът при теб я проси

закърпен секс със кръпки от любов
тогава времето започва да тежи
и сякаш извори бълбукат
под ресниците ти мили
дали съзирам поглед нов
или е отказът от миналото ни

а всъщност вярата затъва в блато
във плетеница от лъжи
доверие кому е нужно
сили не достигат
от миналото си да се спасим
един живот живеем
и понякога е нужно
да го разделим на две
а ако трябва и на три







Чар, закърпено

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me