uFeel.me
ЛЮБОВ НА КОРЕМ
Автор: emomladenov,  27 април 2010 г. в 07:40 ч.
прочити: 464

Колко много любов пресуших,
все на глътки огромни отпивах,
колко много мечти разруших,
пиех лакомо, даже разливах.

Колко много тъга съм изял,
но тъгата не свършва тъй лесно,
лапах, мазах, преяждах без жал,
прекалявах, но бе интересно.

Колко много съм пълен сега,
от любов и тъга дебелея,
на скара изпекох - дори любовта,
много трудно така ще живея.

Колко много сълзи разпилях,
с тях подправях, тез гозби любовни,
в живота накрая едничко разбрах,
да внимавам с храните отровни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me