uFeel.me
ЛЮБОВ ЛИ КАЗА?
Автор: melodia,  10 юли 2011 г. в 12:55 ч.
прочити: 268
 
Любов ли каза?
Любовта...  е дума...
Що за приумица
ти хрумна?
В омарата на
илюзорен летен
унес,
когато въздухът
наситен е
с жужене на пчели,
а пойни птици
в хор
прославят
бликналия ден,
любовно погледите
си съединили
с безкрая
на небето -
когато буйно
разцъфтелите
липи
със сладък дъх
божествено
замайват те...
Л
юбов ли каза?

И
... все пак,
в полунощ,
когато вън
светът притихне,
когато
зеленото сърце
на летния
тъй жарък ден
полека
във прегръдката
на теменужената нощ
с въздишка
се отпусне,
облей ти твоето,
човешкото сърце
с любов -
и отговорът 
на въпроса
в този час 
ще те застигне...


2011-07-10 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me